Apps op maat

Wij zetten jouw idee om in een bedrijfsapp!

Saber kijkt mee met de ontwikkelingen in de online wereld.Een van deze ontwikkelingen is de toenemende groei van telefoon- en web-applicaties. Apps in de Google Play Store en in de App Store zijn enorm waardevolle marketingtools, waarmee een wereld open komt te liggen voor bedrijven, zoals dat van jou. Saber kent de app markt en helpt jou graag bij de ontwikkeling van een app die past bij jouw bedrijf(sidee)!

Er zijn verschillende soorten apps die je kunt laten ontwikkelen, afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen. Of je nou op zoek bent naar een app ter ondersteuning van jouw bestaande website, of een geheel nieuw bedrijfsidee wilt omzetten in een gave app; Saber helpt jou verder. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor de app, en begeleiden jou gedurende het hele proces, vanaf de conceptontwikkeling tot aan de lancering.

Jouw app in een paar stappen

 • 1

  Brainstorm sessie

  Welke mogelijkheden wil jij jouw klanten bieden en welk doel heb jij voor ogen? Samen bepalen we de nodige functies en brainstormen wij over een passend design. Pas als we het volledige concept duidelijk voor ogen hebben gaan we door naar de volgende stap.

 • Ontwerpen

  We denken na over iedere knop, iedere pagina en iedere stap die de app gebruiker zet. Alles heeft zijn functie en deze functies moeten ook goed worden weergegeven. Wij combineren design met onze kennis van marketing, zodat jij het meeste uit jouw app kunt halen! Naast functionaliteit moet het design natuurlijk ook aansluiten bij jou en jouw bedrijfsidee. Het design is pas af wanneer jij 100% tevreden bent.

  2

 • 3

  Technische realisatie

  Als het app design compleet is starten we met de technische realisatie van jouw app. Onze professionals zorgen ervoor dat de app precies werkt zoals jij in gedachten had. Ook in deze fase blijf jij dicht betrokken bij het proces. Zie hoe jouw app stap voor stap tot leven komt!

Je app is bijna klaar...

 • 4

  Testfase

  Voordat de app online gaat richten wij testfases in, die naar jouw wens worden uitgevoerd en kunnen worden uitgebreid. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat niet alleen jijzelf 100% overtuigd bent van jouw app, maar ook jouw klanten. Kom je goed uit de test? Dan is je app klaar om gelanceerd te worden!

 • Lancering

  De app gaat online en jouw succes staat niets meer in de weg! Indien nodig voorzien wij jou en jouw eventuele collega’s van de nodige kennis en handigheid, waarmee je later zelf aanpassingen en updates kunt doen in jouw app.

  5

Klinkt interessant?

Wacht niet langer met het runnen van je eigen bedrijfsapp!

Neem contact op!

© Saber Apps - 2024

Website door Another Concept