Wie zijn wij

Wat kan Saber voor je doen?

Saber staat voor apps op oerinstinct. Oerinstinct, omdat we krachtige apps leveren die jouw bedrijf gegarandeerd naar een hoger niveau tillen. Oerinstinct, omdat wij bij app ontwikkeling kijken naar wat jij echt nodig hebt. Wat zijn jouw primaire behoeftes, of die van jouw klanten? En hoe kunnen we die zo efficiënt mogelijk omzetten in een app?

Saber Apps bestaat uit een team van jonge professionals, die de markt kennen en op de nieuwste online trends en ontwikkelingen anticiperen. Een van deze ontwikkelingen is de toenemende groei van telefoon- en web-applicaties. Apps in de Google Play Store en in de App Store zijn enorm waardevolle marketingtools, waarmee een wereld open komt te liggen voor bedrijven, zoals dat van jou. Saber kent de app markt en helpt jou graag bij de ontwikkeling of implementatie van een app die past bij jouw bedrijf(sidee)!

Even voorstellen

Hendrik - Saber apps

Hendrik Camps

Hendrik, de software-ontwikkelaar van Saber, is verantwoordelijk voor het werkzaam maken van alle functies die onze management apps en apps op maat bevatten.

Max Salakory

Max, de software-ontwikkelaar van Saber, houdt zich eveneens bezig met het ontwikkelen van alle functies in onze apps.

Max - Saber apps
Maike - Saber apps

Maike Lorenz

Maike, de designer van Saber, zorgt ervoor dat alle functies in de door ons ontwikkelde apps ook goed zijn vormgegeven. Maike heeft Communicatiewetenschap gestudeerd en heeft na haar studie haar passie voor design & vormgeving ontdekt. De grootste uitdaging voor Maike? Design en user experience zodanig met elkaar verenigen, dat jouw management app of app op maat ook echt het meest haalbare haalt!

© Saber Apps - 2024

Website door Another Concept